Termeni si Conditii

Conditii de utilizare a site-ului www.autoklass-market.ro
 
Folosirea sub orice forma (vizitare, informare, inscriere, adaugare cerere/oferta) a site-ului www.autoklass-market.ro obliga vizitatorul acestui site sa accepte neconditionat termenii si conditiile prezentate mai jos:

Intregul continut al acestui site este proprietatea intelectuala a companiei AUTOKLASS, fiind strict interzisa prin lege folosirea de catre terti a oricaror informatii de pe site (texte, sigle, fotografii etc.) altfel decat in scopuri pur informative. Exceptie fac cazurile in care exista in prealabil acordul companiei AUTOKLASS pentru folosirea acestor informatii.

Datele cu caracter personal inregistrate pe site vor fi folosite numai in scopurile declarate ale acestui site, precum si in scopuri statistice. Din motive obiective, in cuprinsul informatiilor publicate pe acest site (oferte auto, calculator rate, autovehicule, lista autovehicule etc.) pot aparea neconcordante cu realitatea.

Compania AUTOKLASS nu isi asuma raspunderea pentru eventuale prejudicii cauzate utilizatorilor ca urmare a unor astfel de neconcordante. De asemenea, compania AUTOKLASS isi rezerva dreptul de a modifica neconditionat orice informatie publicata pe acest site, fara instiintarea prealabila a utilizatorilor.

Orice actiune sau incercare a unui individ intreprinsa in scopul de a copia, multiplica, reproduce sau distribui, fara autorizarea prealabila a companiei AUTOKLASS, informatii de pe acest site (texte, sigle, imagini, fotografii etc.) este considerata frauda sau tentativa de frauda si va atrage raspunderea penala si civila a persoanei care a savarsit o asemenea fapta, conform prevederilor legii romane.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si aceste conditii, cu care trebuie sa fiti de acord fara nici o rezerva. in cazul in care nu sunteti de acord in totalitate cu termenii si conditiile de mai sus va rugam sa nu vizitati acest site.